Kava ir grietinė

parašė , 2012-12-09 07:48

Per nesenus metus, mes buvome apmulkinti patirties, gerokai kitokios nuo kitų. Patirtis gryno ir gryno gerumo… toks, kuris daro amerikietiškų kalnelių išvyką kaip lėtas vėžlys purve. Patirtis, kuri daro šokolado spalvos fantazijas kaip svajonė apie pūnančius lavonus.

Tai sukeliama didelio reikalavimo einamosios kartos vietai padaryti jų verslą, pasitikti žmones, lankymosi vietą su draugais ir praleisti momentus su ypatingais žmonėmis.

Ir dėl pasirinkimų ir tariamai nesibaigiančių produktų pasirinkimų gausos, žmonės tampa įžvalgesni savo susitikimo vietos ir produkto pasirinkimo. Kadangi jie sako tiktai, kad geriausias išgyvens, ir tiesa yra tiktai tie, kas gali aprūpinti geriausią kavos patirtį paskutinę gana ilgai, kad pasakytų, kaip jie sugeba padaryti tai.

Lauke ant kavos patiria

Tariamai nesibaigiantis lenktyniavimas didelių ir mažų užkandinių ir kavinė, kurią visi nugarina į vieną daiktą, kaip jūs darote kavą. Pirminis užkandinės produktas būdamas, būtina, kad aptarnauta Kava sutiktų aukštus vartotojų standartus.

Ne tiktai skonis įvertina, pristatymas, susijaudinimas ir patirtis, kurią tai duoda ir kuria kliento padavimuose kaip pagrindas tam, kiek produktas paveiks visuomenę.

Klasikinės kombinacijos kaip Kava ir cukrus ir kava ir grietinė, žinoma, niekada nebus ne paveiksle, bet kadangi žmonės ieško nuotykio su kiekvienu puodeliu, tai nebūtų blogai, kad bandytų su skirtingu raugu, kuris sukurs prasmę laukimo iš pusės vartotojo.

Išbandydamas skirtingus skonius kaip lazdyno riešutas, muskato riešutas, cinamonas, šokoladas, pienas, medus, ir kiti skoniai, kurie galėjo pakelti jau aromatinio grynos kavos kvapo kvapą gali padaryti asmens dieną.

Kavos su skirtingais pagrindais maišymas taip pat kuria skirtingą struktūrą. Maišydama kavą su skirtingomis sudedamosiomis dalimis kaip ledas, želė ir kolos taip pat duoda jūsų nuobodžiai senai kavai skirtingą spyrį.

Kadangi jūs tapote tiek drąsus ir kūrybiškas iki eksperimentavimo su jūsų Kava, kodėl nebandyti piktinantis ir visiškai iš šių pasaulinių mišinių, kurie tikrai bus pokalbis apie padažai.

Palikti atsiliepimą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>